Постоянното представителство на Русия в НАТО е препоръчало на западния

...
Постоянното представителство на Русия в НАТО е препоръчало на западния
Коментари Харесай

Русия посъветва НАТО да си закупи учебници по история

Постоянното посланичество на Русия в НАТО е предложило на западния боен алианс да се достави с учебници по история , вместо със зимна униформа, оповестяват съветските медии.

По-рано стана известно, че Алиансът ще закупи 78 хиляди комплекта зимен камуфлаж , както и униформи за осъществяване на интервенции при минус 40 градуса.

#NATO Procurement Agency’s bid for snow camouflages (78.000 sets) & cold weather clothing (€70 mln) - for winter operations -40°C.❗️To prove @NATO’s purely defensive military planning? Maybe worth procuring history
" Очевидно това е належащо, с цел да се потвърди чисто отбранителното военно обмисляне на НАТО. Може би е по-добре да закупите учебници по история, да вземем за пример за Сталинград ? ", написаха съветските дипломати в " Туитър ".

По-рано командващият Северния флот на Русия адмирал Николай Евменов съобщи, че военното наличие на НАТО в Арктика ще нараства, като по отношение на това се усилва рискът от спорове в района.

От своя страна съветският външен министър Сергей Лавров означи, че Москва желала да разбере какъв ще бъде мандатът на НАТО в Арктика, само че към момента нямало отговор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР