Постижение за българската дипломация. Така съпредседателят на Демократична България Христо

...
Постижение за българската дипломация. Така съпредседателят на Демократична България Христо
Коментари Харесай

Христо Иванов за вдигнатото вето: Постижение за българската дипломация

Постижение за българската дипломация. Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов дефинира решението на Народното събрание за приемане на предлагането на френското председателство на Европейски Съюз за урегулиране на въпроса със Северна Македония, представляващо повдигане на българското несъгласие при следващи гаранции от страна на Европейски Съюз, че Скопие ще извърши уговорките си в бъдеще.

Документът мина сполучливо през пленарна зала с гласовете на " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", ГЕРБ и Движение за права и свободи, като " срещу " бяха от Има Такъв Народ и " Възраждане ", а Българска социалистическа партия се въздържаха.

" Това е едно достижение за българската дипломация. За напъните на държавното управление, за напъните на няколко държавни управления в действителност, с което България в действителност добре пази своя интерес ", акцентира водачът на " Да, България ".

Иванов посочи обаче, че оттук насетне България би трябвало да употребява инструментите, предоставени й от Европейски Съюз, с цел да осъществя политиките си и да построи взаимно приемане и другарство по оста София-Скопие.

Христо Иванов отхвърли обвиняванията от страна на Тошко Йорданов, че партията му дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Политическа партия са оформили нова коалиция, подкрепяйки думите си и с откъс от бащата на психоанализата.

" Става дума за гласоподаване по значим съответен въпрос. Такива значими съответни въпроси, такива гласувания, има във всеки парламент. Ще ви напомня какво споделя Зигмунд Фройд на своите възпитаници - от време на време една пура е просто една пура. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР