Постът поема старши комисар Милчо Милчов. Той е временно преназначен

...
Постът поема старши комисар Милчо Милчов. Той е временно преназначен
Коментари Харесай

Стана ясен новият директор на ОДМВР - Перник, вижте кой е той

Постът поема старши комисар Милчо Милчов. Той е краткотрайно преназначен със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

 

Днес Милчов бе показан пред състава на дирекцията от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

 

Старши комисар Милчов е почнал работа в Министерство на вътрешните работи през 2010 година в столичното Четвърто районно ръководство. В досегашната си професионална кариера е заемал разнообразни изпълнителски и управителни длъжности, измежду които шеф на Шесто и Трето районни ръководства към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

 

Бил е заместник-директор на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - София. До назначението му за шеф в ОДМВР-Перник е бил на работа в Осмо районно ръководство към Столична дирекция на вътрешните работи. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи и Пловдивския университет със компетентност " Право ".

 

Припомняме, че досегашният шеф на полицията в Перник старши комисар Павел Млеканов бе освободен по негово предпочитание от поста. От пресцентъра на ОДМВР - Перник прецизират, че той е преназначен на друга служба в системата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР