Пост на лидера на Спаси София снощи предизвика вълна във

...
Пост на лидера на Спаси София снощи предизвика вълна във
Коментари Харесай

Високо напрежение между Борис Бонев и ГЕРБ заради снимка на трамвайни релси

Пост на водача на " Спаси София " нощес провокира вълна във Facebook и високо напрежение с . 

" Собственикът на компанията, извършваща бавния и фалшив ремонт на трамвайното трасе по бул. Цар Борис III е арестуван поради обвинявания в насила, а офисите му се претърсват. Става дума за същата формация, на която бяха предоставени и инхаус поръчките от държавната компания " Автомагистрали " за 1,2 милиарда лева, а подготвени автомагистрали няма.

Това е следващият скандал в строителството на обществена инфраструктура, което под диктата на стана синоним на постепенно, скъпо и извънредно некачествено. Дали тази полицейска акция ще докара до правдивост, следва да забележим. Но едно е наложително - най-накрая да се вкара черен лист на компаниите, които строят некачествено, както разрешава и европейското законодателство. Само по този начин, един път вечно ще спрем приключването на нашите пари за пътища, които са рискови и се разпадат.

И да, на фотографията са чисто новите релси на бул. Цар Борис III, които съгласно компанията и Столична община са си повече от наред... ", написа Бонев, прикачвайки фотография, на която очевидно релсите по трасето.



Много зле скалъпена подправена вест!  При това от човек с искания за ”висок морал ” …, дадоха отговор от страницата на в мрежата, прилагайки настоящ фрагмента от трамвайната линия. 

 



са изгубили връзка с действителността, отговори им Бонев. 

Обвиняват мен в операция, тъй като демонстрирам кривите релси на чисто новото трамвайно трасе по бул. Цар Борис III, за което платихме 50 млн. лева И " доказателството " съгласно тях е фотография от напълно различен сектор. Предлагам всеки да се разноски сред Руски монумент и Пирогов, с цел да се убеди самичък кой лъже и кой е " фалшив ".

Но по-интересното е кого пази в своите публични позиции? Задържаният през вчерашния ден Велико Желев, чиято компания сътвори тези криви релси, или Фандъкова, под чието управление се случиха същите криви релси? За тях очевидно публичният интерес, контролът на ремонтите и глобите за некачествено строителство нямат значение. Важни са покупко-продажбите и усвояването.

Затова тази есен ще изгубят пагубно София. Защото ни лъжат в очите, тъй като са нечестни с жителите, тъй като не ги е грижа за нашия град. За тях София е персонален банкомат, от който теглят милиони. Софиянци това го виждат на всички места, без значение какъв брой глупави колажи пуснат в страницата си. И няма да им го простят.

 



Фотографът Виктор Димчев направи анализ на фрагмента и дали той е " пипан ": 

Особено чудното в фотографията е, че има релси, които наподобява преднамерено са отрязани криви, от по половин метър, с цел да може да прецакаме кметицата и прибавим причини в интерес на ПР в жанр чекмеджета, акули и градски хипита, отраснали край жълтите павета по време на ватенките, написа той. 

 



 





Кандидатът за народен представител Христо Гаджев направи шеговит коментар на профила си: 

" В търсене на кривите релси на Бонев. "



Последва го и Александър Иванов от ГЕРБ: 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР