Посолството на САЩ в София публикува своеобразна класация на най-често

...
Посолството на САЩ в София публикува своеобразна класация на най-често
Коментари Харесай

Американското посолство нареди Топ 5 на “Кремълския развален грамофон“

Посолството на Съединени американски щати в София разгласява самобитна ранглиста на най-често срещаните подправени вести, употребявани от Русия. В спонтанния Топ 5 са включени " шлагери " както от пропагандата на " Кремълския негоден грамофон " по време на войната в Украйна, по този начин и остарели опорни точки от времето на Студената война и преди този момент.

" Машината за дезинформация на Кремъл в последно време изтупа прахта от някои остарели шлагери, а на нас ни е тъжно, че обичаната ни класика на дезинформацията ( " Съединени американски щати вършат бойци мутанти в Соросоидни лаборатории " ) не съумя да попадне в Топ 5. Коя е вашата обичана дезинформация и подправена вест? ", пишат от американското посолство в своя профил във " Facebook ".

На първо място е сложена тематиката " Лавров: Не сме нападали Украйна ", а втората позиция е за друга различна позиция на събитията от 2022 година - " Ограничена военна интервенция ". Следват акцентите " Украйна не е страна " (датиран от 1991 г.), " Украинците са неонацисти " (1941 г.) и " Западната цивилизация се разпада " (преди 100+ години).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР