Посоченият от полицията за виновник за тежката катастрофа между пловдивските

...
Посоченият от полицията за виновник за тежката катастрофа между пловдивските
Коментари Харесай

След автомелето в Пловдивско: Дрогиран опитал да прикрие вината на млада шофьорка

Посоченият от полицията за провинен за тежката злополука сред пловдивските села Граф Игнатиево и Труд няма нищо общо с случая и се пробва да прикрие млада шофьорка. Това споделиха пред камерата на bTV потърпевши при случая, в който бяха ранени и 5 деца.

Един от тях, Тенчо Тенев, описа, че колата му (с 3 деца на задната седалка) е била изхвърлена на 30 метра напред след удара на джипа със софийска регистрация.
7 души пострадаха при верижна злополука в Пловдивско Сред ранените има и четири деца, единият лидер е дал позитивна проба за опиати
„ Всички видяхме, че жена кара въпросната кола, провокирала злополуката. В един миг слиза от таксито един момък, поема отговорността – вземат му се показания, кръвни проби, без дамата да поеме отговорност”, описа Антоанета Тенева.
Снимка: bTV
Майка й, която също била в колата, е най-тежко потърпевша и все още не може да става от леглото поради голям брой счупвания.

Именно кръвните проби на представилия се за лидер посочили съществуването на опиати.

Димитрина Шикова, чиято кола е ударена челно от джипа, описа, че незабавно след произшествието шофьорката на джипа се обърнала към нея с думите: „ Моля Ви, кажете, че не карах аз!”.

Пострадалите ще си търсят правата в съда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР