Последвайте Гласове в .Надявам се, че разумът ще надделее. Това

...
Последвайте Гласове в .Надявам се, че разумът ще надделее. Това
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Не предлагаме коалиция. Не са ни разбрали или се правят

Последвайте ”Гласове " в.
Надявам се, че разсъдъкът ще надделее. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто стана ясно, че „ Продължаваме промяната ” няма да беседва с партията му за сформиране на държавно управление, оповестява Нова телевизия.

„ От всичко, което сътвориха, това им е най-хубавият вид. И безусловно ги разбирам. Или не са ни разбрали, или се вършат, че не са. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме, каквато и да е форма на другарство, извън полезното за страната ”, добави водачът на ГЕРБ.
Бойко Борисов акцентира, че не е желал предварителни избори. „ Коалицията им се унищожи от това, че не можаха да си разделят парите. ГЕРБ е упражнил парламентарното си право на съпротива да покаже, че не поддържа такива хора. И държавното управление им падна ”, посочи той.
Лидерът на ГЕРБ счита, че има тематики, по които контактните групи могат да реализират решение. „ Ако ние влезем по този начин разграничени в Народното събрание, по какъв начин ще одобряваме бюджет. Асен Василев ще си приказва за нарастване на всичко, без да има финансова опция. Или ние ще поддържаме по този начин бюджети, до момента в който счупим страната ”, сподели още Борисов.

Източник: Нова телевизия
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР