Последното пълнолуние за 2022 година ще се случи на 7-ми

...
Последното пълнолуние за 2022 година ще се случи на 7-ми
Коментари Харесай

Пълнолуние в Близнаци: Как да го използвате, за да завършите годината щастливи?

Последното пълнолуние за 2022 година ще се случи на 7-ми декември в знака на Близнаци. Възползвайте се от тъкмо това време, с цел да се пречистите и да завършите годината по-спокойни и щастливи.
Пълнолуние в Близнаци през декември 2022
Пълнолунието постоянно се случва, когато Слънцето и Луната са в точна съпротива. То е върховен миг, преломна точка и късмет да се разделите с всичко, което към този момент няма място в живота ви. Последното пълнолуние на 2022 година е в знака на въздушните Близнаци, което значи, че огромно значение ще има връзката и менталната активност. Говорете, само че и слушайте. Ще имате опция да изразите своите страсти. Внимавайте да не се „ загубите “ в информация. Използвайте момента за самоанализ и шерване с подобаващите хора.
Ретроградният Марс се причислява към Луната
В композиция с Луната Марс може да ви въодушеви да започнете диалози, свързани с сложни страсти, които до този миг сте потискали. Може даже да се изненадате с това какъв брой ненадейно (а и в някои случаи яростно) изразявате потиснатите си усеща. Сега е времето да говорите за всичко, което ви тормози.
Как да употребявате пълнолунието в Близнаци, с цел да завършите годината щастливи?
Ако имате тази опция, пречистете аурата си с определен от вас способ. Докато го вършиме, може да казвате думи като да вземем за пример:

 Добави изложение

„ Още една година е на път да изтече. Отдавам чест и признателност на себе си за това по какъв начин съм израснала и за всичко, което съм постигнала. Почитам пътя си, същинските си усеща и това, което ми се случи, само че в този момент отстранявам всичко, което ми се коства тежко и всичко, което към този момент не служи. Аз съм пречистена. Аз съм излекувана. Възстановена съм. Благодаря “.

След това, казвайки думи като:

„ Пречиствам силата на това пространство, с цел да направя място за лекост, наслада, благополучие, мир и разцвет. Нека всички, които минават отсам, се усещат предпазени. Нека това пространство бъде благословено със здраве, излекуване и обич. Пространството ми е изчистено. Благодаря “.

Останете неподвижен няколко минути, фокусирайки се върху дишането си. След това вземете лист и химикал. Напишете всички месеци от годината. Помислете какво се е случило през всеки един месец и по какъв начин сте се чувствали. Какво сте постигнали и какви неточности сте създали – напишете всичко, което ви хрумва. Позволете на мозъка си да се развихри и изкарайте всички страсти .

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР