Последно време Microsoft започна да вгражда нови и полезни функции

...
Последно време Microsoft започна да вгражда нови и полезни функции
Коментари Харесай

Microsoft подготви приятна изненада за всички потребители със смартфони и Windows 10

Последно време Microsoft стартира да вгражда нови и потребни функционалности в Оценка за съвместимост Windows 10. Днес стана известно, че софтуерният колос е подготвил приятна изненада за всички консуматори на Windows 10, Android и iOS. Това е нова функционалност за доста бърз безжичен продан на файлове.
В най-новата тестова версия на W10 бе открита нова функционалност в приложението Photos, която дава опция посредством специфична програма-клиент в Android смарт телефона или в iPhone непосредствено по безжичен път да се обменят фотоси, клипове и GIF анимации. По всичко проличава, че Microsoft тества специфична опция за доста бърз продан на медийни и елементарни файлове.



Всичко работи в границите на една и същата безжична Wi-Fi мрежа. След подаването на фотография от смарт телефона към компютър с Windows 10, тя автоматизирано се записва в досието с изображенията. И още, Microsoft ще добави друга функционалност, благодарение на която ще могат да се импортират фотосите в облачното вместилище OneDrive – в инсайдерската версия има известна информация за това.



Нововъведението е прелестен сърпрайз за почитателите на Windows 10, употребяващи Android смарт телефони и айфони, и вероятно ще бъде навсякъде въведено с огромното пролетно възобновяване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР