Последно гледахме Дженифър Лорънс в Causeway и Don`t Look Up

...
Последно гледахме Дженифър Лорънс в Causeway и Don`t Look Up
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс се опитва да прелъсти 19-годишен в трейлъра на Без лоши чувства

Последно гледахме Дженифър Лорънс в Causeway и Don`t Look Up и в действителност се чудехме какъв ли ще бъде идващият ѝ филм.
 Дженифър Лорънс, Actors on Actors, “Игрите на глада ” и за какво актрисата отхвърля да отслабне за ролята си във кино лентата
Защо Дженифър Лорънс e отказвала да отслабне за роля

Достойно решение за образец

Оказва се, че това ще бъде комедията " Без неприятни усеща ". Най-интересното и непредвиденото в тази ситуация е, че филмът е категоризирана като 18+.

В  " Без неприятни усеща " Лорънс ще влезе в ролята на Мади - жена, която безусловно е притисната до ъгъла. Сметките се редят една след друга, а за похлупак остава и без кола. Нещо, което безусловно ѝ пречи да работи, тъй като изкарва прехраната си като водач на Uber.

И като че ли не може да стане по-лошо, само че става, тъй като банката заплашва да ѝ отнеме къщата. В момент на обезсърчение тя попада на разгласи от обезверени родители. Те оферират да ѝ подарят остарялата им кола, а в подмяна Мади би трябвало да прелъсти и спи с 19-годишния им наследник Пърси.

Офертата изглежда хем странна, хем много лесна за Мади, тъй като тя има триумф с мъжете. Но Пърси е друга бира, тъй като не поддава на чара ѝ и видимо лесната задача се трансформира в задачата невъзможна. А по-късно нещата излизат отвън надзор.

" Без неприятни усеща " се чака по кината това лято
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР