Последният уикенд на юли е факт и ние вече сме

...
Последният уикенд на юли е факт и ние вече сме
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Последният уикенд на юли е реалност и ние към този момент сме подготвени напълно скоро да посрещнем един парещ и безоблачен август. А какъв по-добър метод да изпратим сегашния месец с малко нова и хубава музика. 

Започваме с пионерите на електронната музика The Chemical Brothers , които обявиха още детайлности за излизането на идния си 10-и студиен албум.

Той събира най-новото от тях под заглавието For That Beautiful Feeling и ще бъде наличен за почитателите от 8 септември 2023 година Наред с това групата пусна впечатляващо видео към парчето " Live Again " , издържано в обичайния за тях безподобен образен жанр.

Това лято The Chemical Brothers , удостоени с 14 номинации и шест извоювани награди Грами, се включва в редица огромни фестивали като Rock en Seine, Wilderness Festival, Fest Festival и други, а за наслада на всички меломани ще можем да се насладим на неповторимото им шоу онлайн и у нас на 31.08 в зала Арена София, като част от BREEZE SOFIA 2023.
 5 нови песни от седмицата с Били Айлиш, Робин Шулц, Кори Тейлър, blur и The Streets
5 нови песни от седмицата

Още една изненада от света на " Барби "

Певицата на френски шансони и интернационална суперзвезда Zaz си партнира с един от най-търсените испански реализатори сега - Leo Rizzi , за песента " Serendipia ". 

В тази сантиментална, само че въпреки всичко лятна ария, характерният глас на Zaz е в идеална естетика с нежните и чувствителни вокали на Leo Rizzi. Двамата ще я изпълнят на фестивала Noches del Botánico в Мадрид в деня на премиерата ѝ - 28 юли, съпроводени от бандата на Zaz онлайн.

Днес, 28 юли,  Post Malone подарява на света своя пети студиен албум, озаглавен Austin - същинското име на канадската звезда. Номинираният за Грами изпълнител разгласи премиерата му още през май, по-малко от година откакто представи четвъртия си албум Twelve Carat Toothache.

В Austin, повлиян от различния рок от 80-те и 90-те години, основен инструмент и част от всяко едно парче е китарата. Не крием, че една от обичаните ни песни в албума е " Mourning ".
 5 нови песни тази седмица от Хари Стайлс, Зейн, Бритни Спиърс Stormzy и Киану Рийвс
5 нови песни тази седмица

Едната е от Киану Рийвс

Вдъхновен от всички сфери на живота ѝ, третият албум на  Ан-Мари - " UNHEALTHY ", ни предлага да надникнем в нейния напълно посредствен свят. Написан през интервал, когато тя се чуваства подготвена да преразгледа и осмисли редица сурови минали връзки, като в същото време се учи да претърпява нови позитивни, новият албум ни води на странствуване от хаоса към удовлетворението. 

Това е Ан-Мари, стояща решително, прегърнала една напълно нова версия на себе си, която е по-смела, по-дръзка и щастлива от всеки път. Ако към момента не сте го създали, съветваме да чуете  " YOU & I " с присъединяване на Khalid .

Селекцията ни завършва, само че пък лятото продължава с нов музикален подарък от Михаела Маринова . Днес е премиерата на " Само Ти " - щастливо и заредено с сила парче, основано от креативния тандем на певицата с Pavell . " Само ти " чества любовта, другарството и обичта към живота.

Сингълът, който е част от албума До безкрай излиза и с публично видео, в което Михаела е поканила за присъединяване най-хубавата си другарка модела Анастасия Димитрова. След броени дни Михаела Маринова потегля на турне с Любо Киров, предстоят й концерти на " Аполония ", в кино " Кабана " и други

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР