Последният дебат между настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп и

...
Последният дебат между настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Тръмп и Байдън се заядоха за неплатени данъци

Последният спор сред сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и претендента за поста Джо Байдън още веднъж мина със взаимни нападки и заяждане, въпреки и по-мирно от предходния. Двамата кандидати се упрекнаха взаимно в корупция и наплатени налози. Те спориха по шест съществени тематики в постройката в университета в Нешвил.
Кандидатът на Демократическата партия в Съединени американски щати Джо Байдън, поканен от президента републиканец Доналд Тръмп да "даде пояснение " на дебата им по обвиняванията в корупция, съобщи, че в никакъв случай не е получавал пари от чужбина, предадоха международните организации.
"Никога през живота си не съм взел и цент от задграничен източник ", отбрани се Байдън и уточни още, че синът му Хънтър Байдън "не е правил нищо неетично " зад граница
Демократът на собствен ред нападна Тръмп, като сподели, че получавал средства от други страни. "Плаща Ви Русия, заплаща Ви Китай ", съобщи Байдън. Той сподели още, че претендентът на републиканците би трябвало да последва образеца му и да разгласява данъчната си декларация и обърна внимание на медийната информация, че Тръмп има банкова сметка в Китай.
Тръмп сподели, че ще разгласи данъчните си заявления, незабавно щом това е допустимо и повтори извинението си, че сега е обект на одит. Той акцентира, че през 2017 година е платил единствено 750 $ налози, тъй като е бил известен, че преди този момент е надплатил десетки милиони $.
Байдън обаче настоя за доказателство. "Покажете ни и спрете да увъртате ", настоя демократът.
Двамата разясниха и външнополитическите си визии във връзка с Северна Корея.
Тръмп разкри, че преди встъпването му в служба някогашният президент Барак Обама му споделил, че обстановката към КНДР е най-големият проблем на Съединени американски щати и изразил опасения, че сред двете страни може да избухне нуклеарна война.
"В момента имам доста положителни връзки с него (Ким Чен-ун), имаме доста положителни връзки, а не война ", сподели Тръмп.
Байдън упрекна президента, че е легитимирал Северна Корея и приказва за положителния си другар (Ким Чен-ун), който е престъпник, престъпник. И че споделя какъв брой са добре нещата, когато Северна Корея има доста по-голям потенциал да изстреля ракета, която може да доближи американска територия.
На изказванието на Тръмп, че "имаме положителни връзки " с КНДР, Байдън отговори: "Имахме положителни връзки и Хитлер преди той да нахлуе в Европа. Хайде стига! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР