Последните седмици бяха трудни за Даниил Медведев, който нямаше възможност

...
Последните седмици бяха трудни за Даниил Медведев, който нямаше възможност
Коментари Харесай

Жребият в Лос Кабос: Световният номер едно се завръща в игра

Последните седмици бяха сложни за Даниил Медведев, който нямаше опция да играе на Уимбълдън, откакто уредниците не позволиха до присъединяване всички състезатели от Русия и Беларус. Така международният номер едно имаше към месец разполагаем да се приготви по най-хубавия метод за обичания си сезон на твърди кортове, а неговото първо предизвикателство към този момент чука на вратата, тъй като от понеделник започва ATP 250 конкуренцията в Лос Кабос, където руснакът ще бъде лидер в главната скица.

Жребият пък беше отличен за Медведев, който стартира присъединяване си от втори кръг, а там ще се изправи против един всред Куентен Алис и локалния представител Родриго Пачеко Мендес. Първият подложен на пътя на Медведев е италианецът Фабио Фонини, който се намира в кошмарна серия през сезона и е изгубил последните си четири срещи с московчанина. На полуфиналите пък първенецът от US Open бил могъл да премери сили с четвъртфиналиста от Уимбълдън - Брендън Накашима, а в същата част от схемата е и Миомир Кецманович.

Долната половина е предвождана от Феликс Оже-Алиасим, като бихме могли да станем очевидци на конфликт сред него и някогашния финалист Танаси Кокинакис още в четвъртфиналите на шампионата. Тук попадна и защитаващият първенец Камерън Нори, с който евентуално канадецът ще премери сили във етапа на финалната четворка.

Ето и цялостната скица за конкуренцията в Лос Кабос:

Los Cabos ATP 250 Main Draw Singles
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР