Последната тренировка на Локомотив за календарната 2022 година протече по

...
Последната тренировка на Локомотив за календарната 2022 година протече по
Коментари Харесай

Редица играчи от школата тренираха с първия отбор на Локо Пд

Последната подготовка на Локомотив за календарната 2022 година протече по по-различен метод.

Редом с футболистите от първия тим упражняваха и състезателите от школата на клуба, които бяха отличени на тазгодишното издание на “Черно-бяла ” Коледа.

Ангел Зайков, Алекс Цинигаров, Джоеле Силенци, Никола Ставрев, Росен Кръстев, Виктор Шехов, Махир Шерифов, Аксел Велев, Мерт Салим, Иван Кръстев, Ивилин Чехларски, Тони Лесов, Стилян Иванов имаха опцията да упражняват под управлението на Александър Томаш.

Малко след началото на заниманието се пристъпи и към двустранна игра, която предложи динамичен футбол, както и доста смешки, закачки и позитивни страсти.

Капитаните на двата тима бяха Димитър Илиев и Бирсент Карагарен, които избраха сами своите съотборници. В последна сметка на терена се озоваха повече футболисти от допустимия брой, само че въпреки всичко срещата стартира.

Мачът бе оспорван, като всички играчи от детско-юношеската школа на Локомотив се включиха чудесно и не отстъпваха на батковците.

В последна сметка двата тима приключиха при резултат 2:2. Част от играчите пък упрекнаха съдията Константин Мирчев за равенството. Техните искания бяха за редица дискусионни отсъждания от страна на основния рефер, който пък един път се “допита ” и до ВАР.

За “Най-добър състезател ” бе определен Илко Пиргов, който се изявяваше в предни позиции за своя тим. За “Най-разочаровал състезател ” пък бе награден Пиер Зебли. Той получи червен картон в хода на дуела, само че отхвърли да напусне терена и продължи да играе в идващите минути.

За край треньори и футболисти се разделиха с усмивки и си пожелаха радостни празници!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР