Последната седмица на крипто пазарите не изглеждаше кой знае колко

...
Последната седмица на крипто пазарите не изглеждаше кой знае колко
Коментари Харесай

Биткойн за кратко спадна под $27,000 – близо $100 милиона бяха ликвидирани

Последната седмица на крипто пазарите не изглеждаше кой знае какъв брой оптимистична във връзка с ценовите придвижвания.

Повечето криптовалути бележат спадове откакто вложителите прибират облагите си от скорошния къс взрив на меме токените и по-специално този на PEPE. Биткойн за малко проби под равнището от $27,000 като доближи $26,900. Въпреки този кратковременен спад, флагманската криптовалута съумя да се възвърне до $27,550 все още на издание.

На седмичната графика цената на BTC се е намалила с 3.7%, до момента в който през последните 24 часа загубите са редуцирани до 0.3%.

Въпреки възобновяване, над $100 милиона бяха заличени в дълги и къси позиции от крипто пазара в границите на последния 1 час, съгласно данни на Coinglass. Близо $57.5 милиона са от позиции на Биткойн.

Интересното е, че близо 90% от тези ликвидации са лонгове.

Тези ценови придвижвания се случват малко откакто цената на Биткойн се върна до $28,000 след информацията за потребителските цени в Съединени американски щати (CPI) и спада на инфлацията до 4.9%.

В момента техническите знаци на BTC от еднодневният разбор на TradingView демонстрират преодоляващите мечи настроения на пазара. Обобщението, осцилаторите и пълзящите междинни сочат към “продажба ” със надлежно 11, 2 и 9 сигнала.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР