Последната седмица беше тежка за крипто пазарите след регулаторния натиск

...
Последната седмица беше тежка за крипто пазарите след регулаторния натиск
Коментари Харесай

Биткойн за кратко загуби ключовото ниво от $25,000

Последната седмица беше тежка за крипто пазарите след регулаторния напън в Съединени американски щати, който способства за спада на множеството криптовалути.

Въпреки цялостният срив през предишния уикенд, Биткойн и Етериум съумяха да се задържат, до момента в който множеството криптовалути означиха спадове от 20-30%.

Вчера, 14 юни, Биткойн не съумя да се задържи над сериозното равнище на поддръжка от $25,000. Незавсиимо от пробива надолу, все още на писане на публикацията флагманската криптовалута съумя да се върне над то основно равнище и се търгува за $25,230 след близо 3% спад през последните 24 часа и към 5% на седмичната графика.

Еднодневният механически разбор на TradingView наподобява извънредно мечи, защото обобщението и пълзящите междинни сочат към “ ” със надлежно 15 и 13 сигнала, до момента в който осцилаторите демонстрират “ ” с 2.

Разпродажбите и мечите настроения доминират на пазара на криптовалутите откакто Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) заведе дело против най-големите в света крипто тържища, Coinbase и Binance . След новината множеството криптоактиви поеха по низходяща траектория откакто бе почнало възобновяване от началото на 2023 година

Днес изезнаха и данните за инфлацията в Съединени американски щати, които демонстрират, че Федералния запас ще остави лихвените проценти на сегашните си равнища. Дали това има някакво влияние върху цената на Биткойн, не може да се каже.

Етериум спадна до $1,650 все още на писане на публикацията след срив от над 10% на седмичната графика и близо 5% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР