Посланикът на Северна Корея в Съвета за сигурност на ООН

...
Посланикът на Северна Корея в Съвета за сигурност на ООН
Коментари Харесай

Северна Корея: Сателит за наблюдение на жестоките военни действия на САЩ в региона

Посланикът на Северна Корея в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации (СС на ООН) Ким Сонг отбрани изстрелването на разследващ спътник на страната в понеделник, наблягайки, че то е ориентирано към наблюдаване на " жестоките военни ходове " на Съединените щати и техните почитатели в района.

Дипломатът акцентира, че Вашингтон е разположил " големи " стратегически активи както в, по този начин и към Корейския полуостров, като атомни самолетоносачи и подводници, представляващи " директна военна опасност " за Северна Корея . Пратеникът влезе в спор с американския дипломат в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Линда Томас-Грийнфийлд, отбелязвайки, че разполагането на такива активи в района " не е за защита ", а за " военно закононарушение ".

" Съединените щати в никакъв случай не са изстрелвали оръжия против КНДР ", сподели Томас-Грийнфийлд, добавяйки че Вашингтон работи със своите съдружници, с цел да им помогне да защитят суверенитета си в отговор на " параноята " на Северна Корея от допустима офанзива от Съединени американски щати.
 Столтенберг: Северна Корея да изостави своите нуклеарни и ракетни стратегии
Столтенберг: Северна Корея да изостави своите нуклеарни и ракетни стратегии

Позиция на НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР