Пощенската служба на Украйна пусна празнична марка, изработена от Валерия

...
Пощенската служба на Украйна пусна празнична марка, изработена от Валерия
Коментари Харесай

Разделени от война: Уникалната марка за Коледа на украинските пощи разплака света

Пощенската работа на Украйна пусна празнична марка, направена от Валерия Михайлова - ученичка в 11-и клас от гр. Николаев. Тя е спечелила отворения конкурс за коледна марка. Момичето е било насила да избяга от града поради непрекъснатия съветски обстрел, оповестява беларуската опозиционна телевизия NEXTA в Twitter.

 

Илюстрацията, наречена " Разделени от войната ", изобразява раздвоено изображение. На него се вижда жена, седнала до коледна елха и наблюдаваща фойерверките на открито, и мъж, прилепил гърба си до стена, до момента в който презарежда пушката си - посланието е повече от ясно.

 

" Всеки може да разбере дълбочината на тази концепция, както и страстите на самата авторка, чийто роден град не е бил обстрелван единствено 46 дни от началото на войната ", съобщи в Telegram Игор Смелянски - основен изпълнителен шеф на украинската пощенска работа, представен от CNN.

 

" Това ще донесе и вяра, тъй като през 2023 година ще имаме доста по-историческа дата - денят, в който ще победим ", сподели още той.

 

" Ето за какво в действителност желая тази коледна и новогодишна марка да се трансформира за вас в още един знак на непобедимостта и увещание, че ще се надигнем против всички компликации и ще вдигнем чаша за нашата победа на 31 декември, със или без електричество! " добави Смелянски.

The Postal Service has shown what the Christmas stamp will look like.

The author of the drawing is an 11th grader from who was forced to leave the city because of constant shelling.
— NEXTA (@nexta_tv)

Източник: Actualno.com
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР