Посетител бутна и счупи тазобедрената става на охранител на пазар

...
Посетител бутна и счупи тазобедрената става на охранител на пазар
Коментари Харесай

Пазаруващ нападна и докара жестока травма на охранител на пазар


Посетител бутна и счупи тазобедрената става на охранител на пазар „ Герена “. Извършителят е арестуван от автопатрул на охранител ната компания и предаден на патрула на 5-то районно управление (на МВР). Това сподели пред БГНЕС основният дежурен Димитър Димитров.

Инцидентът се разиграл в събота. „ Около 10:30 часа наедрял мъж, на възраст към 30-35 години, скандализира с държанието си продавачка на пазар а в магазин за обувки, след което си потегля. Връща се, пита охранител ят по какъв начин се усеща с това яке. Пак си потегля. След това се връща още веднъж и бута охранител я в тил “, разказа Димитров развиването на случая.

Охранителят, който 50-годишен мъж, е откаран в „ Пирогов “, където е открито, че при рухването е счупил шийката на тазобедрената става. От охранител ната компания обявиха, че ще поемат разноските по идната интервенция на служителя им. Според Димитров причинителят на това действие е бил или под влияние на дрога, или с психологични проблеми. Попитан дали мъжът е чест клиент на пазар а, дежурният изясни, че до момента той не е бил забелязван да го посещава.

На въпрос на БГНЕС дали това е единичин случай, Димитров уточни, че сходни произшествия с изблизи на нападателно и несъответстващо държание зачестяват и посочи, че единствено за последния месец това е втори случай в региона.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР