Португалски и испански скаути ще седнат в ложите на Тумба“

...
Португалски и испански скаути ще седнат в ложите на Тумба“
Коментари Харесай

На Герена пълнят касата с иберийски пари

Португалски и испански скаути ще седнат в ложите на „ Тумба “ довечера. Интересът им е провокиран от играчите на Левски Хосе Кордоба и Уелтън, написа " Тема спорт ".

Вторият прави доста мощен старт на сезона. Към него имаше интерес от турски отбор, само че от „ Герена “ отхвърлиха предлагането. В кошчето отиде и оферта на Ференцварош за правата на Кордоба. В момента сините не бързат с възможни изходящи прехвърляния, макар че още не са в цветущо финансово положение. Според Станимир Стоилов играчите занапред ще си подвигат цената.

Собственикът на Левски Наско Сираков дойде на формалната подготовка на отбора на стадион „ Тумба “ нощес. Той пътува настрана от отбора до Солун. Със сигурност наличието му вдъхва убеденост на отбора преди днешния реванш против ПАОК. Сираков организира диалог с треньора Станимир Стоилов и шеф на школата Йончо Арсов.

В началото на заниманието пък Мъри привика при себе си бразилските нападатели Уелтън и Роналдо и поговори с тях. Със сигурност Стоилов разчита доста на двамата за конфликта с двуглавите орли.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР