Португалия и Уругвай се изправят един срещу друг в двубой

...
Португалия и Уругвай се изправят един срещу друг в двубой
Коментари Харесай

Роналдо повежда Португалия към втора победа на Мондиала

Португалия и Уругвай се изправят един против различен в дуел от група " Н " на Мондиал 2022. Срещата на стадион " Лусаил Айконик " в Лусаил стартира в 21:00 часа.

Преди единствено четири години двата тима играха в Русия, само че на фаза 1/8-финал. Тогава Единсон Кавани бе прецизен на два пъти, с цел да класира своята нация на 1/4-финал при триумф в постоянното време с 2:1. В следствие " Урусите " изгубиха с 0:2 от Франция.
 Контузиите в състава на Португалия тревожат Фернандо Сантош
Контузиите в състава на Португалия тревожат Фернандо Сантош

След като Данило Перейра се контузи

Иначе Уругвай и Южна Корея пък изиграха един от най-скучните мачове при следващото нулево тъждество на Световното в Катар. Добри положения за гол не липсваха, само че пък прецизен удар в мача по този начин и не видяхме. Южноамериканците нямаха шанс при две нацелени греди и несъмнено са отборът, който може повече да съжалява за изпуснатата победа и то като любимец.

Португалия пък започва сполучливо присъединяване си на Мондиал 2022, откакто победи с 3:2 Гана в зрелищен конфликт от първия кръг.
 Уругвай - Южна Корея 0:0 в мач от Мондиал 2022
Предпазливите Уругвай и Южна Корея не откриха път към гола

Двукратните международни първенци удариха две греди в дебютния си мач на Мондиал 2022

След неособено атрактивно първо полувреме, в което Кристиано Роналдо направи един огромен пропуск, след което негов гол бе анулиран, втората част на дуела с Гана се трансформира в същински театър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР