Порноактрисата Стефани Клифърд, известна като Сторми Даниелс, заведе дело срещу

...
Порноактрисата Стефани Клифърд, известна като Сторми Даниелс, заведе дело срещу
Коментари Харесай

Порнозвезда заведе дело срещу Доналд Тръмп

Порноактрисата Стефани Клифърд, известна като Сторми Даниелс, заведе дело против американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, съобщи АП.

Звездата от филмите за възрастни желае от Върховния съд на Лос Анджелис да разгласи съглашението с представител на президента да не разгласява нейната връзка с политика отпреди десетина година за незначително. Тя твърди, че документът няма правна мощ, тъй като върху него не попада подписът на 45-ия собственик на Белия дом

Към материалите на делото са приложени оригиналът на документа и копия от него. Върху тях има дата 28 октомври 2016 година, или 10 дни преди вота за държавен глава. В главното съглашение участват подписите на юриста на Тръмп Майкъл Коен и Сторми Даниелс, фигурираща в документа като Пеги Петерсън, и празно място под измисленото име Дейвид Денисън. В приложението към желае се показва, че последното име е псевдоним на политика, чийто автограф не участва в съглашението.

Клифърд по-рано съобщи, че е получила от Коен 130 000 $. Тя в подмяна се е задължила да не разкрива конфиденциални данни за Тръмп и неговите интимни връзки, да не предава на никого кореспонденцията и фотосите си с Тръмп. Изключение е било направено за стеснен кръг от хора, на които актрисата е разказала за връзките си с женения за Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в... към профила мъж.

Сторми Даниелс твърди, че юристът през февруари 2018 година е оказвал напън върху нея да не споделя за забежките на Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР