Поредният наглец вбеси врачани с неумението си да паркира, научи

...
Поредният наглец вбеси врачани с неумението си да паркира, научи
Коментари Харесай

Няма край! Шофьор заряза колата си на тротоар във Враца, пешеходците го псуват /снимки/

Поредният наглец вбеси врачани с неумението си да паркира, научи BulNews. За безпардонното държание на пътя алармира още веднъж наш постоянен четец. 
Мъжът изпрати няколко фотоси в редакцията ни на лек автомобил " Пежо " с врачански регистрационни номера. На фотосите се вижда, че колата е спряна на тротоара на улица " Ген. Леонов ", в региона на познатия на врачани площад " Левски ".
Може би водачът на возилото е бързал прекомерно доста да заплати сметките си в близкия офис или пък да си напазарува, само че това ни минимум не го оправдава.
Зарязана по този метод, колата пречи за естественото прекосяване на пешеходците, което излиза наяве и от фотосите. На тях се вижда, че преминаващите пешком хора не могат да минат поради колата и с неразбиране гледат автомобила, спрян на мястото, отредено точно за тях.
Все по-често ставаме очевидци на необразовано паркирани возила във Враца. Шофьорите най-вероятно са решили да разпространяват тази порочна процедура между тях, вместо да стартират да се преценяват и да съблюдават правилника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР