Поредна смяна на времето ни очаква в края на седмицата.

...
Поредна смяна на времето ни очаква в края на седмицата.
Коментари Харесай

Рязката смяна на времето побърква хората понякога води до самоубийство

Поредна промяна на времето ни чака в края на седмицата. Това е безусловно нездравословно и от време на време води до самоубийство. Това разяснява в ефира на България он Еър доктор Веселин Герев.

Рязката промяна на времето и температурните амплитуди са тези, които по-често ни карат да посегнем на живота си. Рязкото повишение на температурите напъва доста главата и кара душeвността да работи на доста високи обороти, уточни доктор Герев.

Неговата процедура през годините демонстрира, че хората, които протягат ръка на живота си в положение на меланхолия са доста малко. При здрави хора нормално повода е корист с опиати, а при психологично болните - при прекъсване на медикаментите.

" Продават се доста мощни психостимуланти, някои са на границата на позволеното. Могат да провокират нуклеарен гърмеж в главата на човек. Големият риск е обвързван с антидепресантите, които се изписват всеобщо в целия свят. Това е средство, което би трябвало да те извади от положение на подтиснатост. Когато си в положение на нервно напрежение то дава по-голям подтик на безпокойството ", изясни гостът в " България заран ".

Д-р Герев означи, че в рисковата група при промяна на времето попадат всички хора, които са взимали високи дози антидепресанти.

" Ще ставате час по-рано, ще идвате на работа час по-рано, ще пиете кафето си час по-рано и ще бъдете неконцентрирани, тъй като душeвността ви е привикнала да спи ", акцентира психиатърът по отношение на промяната на часовника. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР