Поредна рокада е факт в редиците на пловдивската полиция. КАТ

...
Поредна рокада е факт в редиците на пловдивската полиция. КАТ
Коментари Харесай

Рокада в Пловдив: КАТ с нов шеф, старият - с висок пост в Со...

Поредна рокада е реалност в редиците на пловдивската полиция. КАТ (сектор " Пътна полиция " ) към този момент е с нов началник. Това е Йордан Милушев, оповестиха за " Марица " сигурни източници в Министерство на вътрешните работи. Промяната е реалност, считано от на следващия ден. За промяната на местата е решено в петък следобяд, оповестиха още източниците на медията ни. Милушев е бил в системата на КАТ дълго години. Последно е бил зам.-началник, когато негов началник в " Пътна полиция " е Димитър Димитров. Малко откакто през декември 2019-а пловдивската полиция оглави ст. комисар Йордан Рогачев, Милушев е изпратен в районното в Първомай, поради слаби резултати. Тогава е отстранен и началникът на КАТ Димитров, а на негово място идва Венелин Младенов.

Сега Младенов отива в столицата, където ще оглави " Охранителна полиция " в Главна дирекция " Национална полиция ". Той е роден през 1971 година в град Девин. Започва работа в системата през 2000 година, когато е назначен за областен контрольор в Шесто районно. Заемал е изпълнителски и управителни длъжности в районното ръководство. През 2017-а става шеф на “Охранителна полиция” в Пловдив.

Следващата рокада, която е в действие публично от на следващия ден е обвързвана с шефа на Специализираните полицейски сили Радослав Начев. Той също поема към столицата, където ще поеме поста шеф на КАТ-София. Начев оглавяваше " Пътна полиция " в града под тепетата и бе най-младия, заставал в миналото на поста. Не е ясно кой ще поеме бранш " Специализирани полицейски сили " в Пловдив след рокадата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР