Поредна акция на МВР срещу нелегалните мигранти в страната. Този

...
Поредна акция на МВР срещу нелегалните мигранти в страната. Този
Коментари Харесай

Шок! Втора драма с мигранти, какво става

Поредна акция на Министерство на вътрешните работи против незаконните мигранти в страната. Този път e имало гонка с полицията в Бургас, заяви Нова.

Около 20:00 часа в региона след село Дебелт мобилен патрул Жандармерията забелязал джипа със софийска регистрация, в който влезнали няколко индивида и потеглил. Униформените подали сигнал за прекъсване на автомобила, само че лидерът му нараснал скоростта. Преминава през к-с „ Меден рудник ” и стига до центъра на града. На ул. „ Уилям  Гладстон ”, в региона на кръстовището с ул. „ Иван Шишман ” се блъснал в паркиран празен лек автомобил.
-->
По време на преследването към патрула на Жандармерията се включили и екипи от градските ръководства. След допускане на пътния случай от купето на джипа излезли, разбягвайки се в разнообразни направления, общо осем мъже. Седем от тях са арестувани. Установено е, че лидер на автомобила е 44-годишен мъж от сирийски генезис, показал британски документ за идентичност, а транспортираните от него мъже са мароканци. Последният от мигрантите се търси сега от полицейските чиновници.

Тестът за алкохол на водача е негативен, само че пробата му за опиати е позитивен. Колата е рент-а-кар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР