Пореден руски петролен шеф умира внезапно в компания, която критикува

...
Пореден руски петролен шеф умира внезапно в компания, която критикува
Коментари Харесай

Поредна мистериозна смърт на петролен шеф след критики към Путин

Пореден съветски петролен началник умира ненадейно в компания, която подлага на критика нашествието на Путин в Украйна.

Почина още един почитан чиновник на втората по величина петролна компания в Русия, като това е третият тайнствен смъртен случай през последните 18 месеца.

66-годишният Владимир Некрасов, ръководител на съвета на шефовете на " Лукойл ", умря " ненадейно " - това е последният случай от поредицата смъртни случаи на съветски петролни магнати, написа „ Сън “.

Станаха доста мистериозните смъртни случаи са свързани с енергийния бранш от началото на войната на Владимир Путин в Украйна.

Руските държавни медии оповестиха, че " предварителните " изводи на лекарите са, че Некрасов е получил " остра сърдечна непълнота ".

Редица критици на режима на Путин настояват, че неотдавнашната вълна от смъртни случаи са ликвидиране, като параноичният държавен глава на Русия прави чистка в най-близкото си обграждане.

Смъртта на Некрасов последва тази на 67-годишния магнат Равил Маганов, който през септември предходната година „ падна “ от прозореца на елитната Централна клинична болница в Москва, известна още като Кремълската клиника. Имало е съмнения за ликвидиране, само че публично Маганов е бил в болница поради " дълготраен сърдечен проблем " и е паднал от прозореца на шестия етаж, умирайки на място.

Милиардерът Александър Суботин, на 43 години, също обвързван с енергийния колос " Лукойл ", където е бил топ управител, е открит мъртъв през май, откакто " е приемал препоръки от шамани ". Една от версиите е, че Суботин, който е притежател и на корабна компания, е бил токсичен с отрова от жаба, която е провокирала сърдечен удар.

Тялото на 49-годишния енергиен необут Игор Шкурко, заместник-генерален шеф на " Якутскэнерго ", е намерено в килията му в център за задържане, откакто е упрекнат във взимане на рушвет. Експертите считат, че гибелта на най-малко 39 високопоставени персони - от олигарси до учени и даже генерали - може да покаже сенчестата и окървавена ръка на Кремъл.

Сергей Гришин - по този начин нареченият олигарх с " белязано лице ", който продаде на Меган и Хари имението им в Калифорния - умря от сепсис, откакто подлага на критика Путин.

А в това време ученият Андрей Ботиков - основал имунизацията " Спутник V " - беше удушен с колан в жилището си.

Джон Суит, пенсиониран офицер от военното разузнаване на американската войска, и Марк Тот, анализатор на националната сигурност, разказват Путин като началник на " модерна версия на ФСБ на Murder Inc. " Murder Inc. е проведена незаконна група, която е работила в Съединени американски щати - и се счита, че е виновна за повече от 1000 контактни убийства през 30-те години на предишния век.

" Всеки, който се преглежда като евентуална опасност, наподобява има увлечение към отворен прозорец ", сподели Суифт пред „ Сън “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР