Поради динамиката на социологическите прогнози няма да коментираме резултатите тази

...
Поради динамиката на социологическите прогнози няма да коментираме резултатите тази
Коментари Харесай

Ръководството на БСП отказва да обсъжда оставки преди окончателните резултати

Поради динамичността на социологическите прогнози няма да разясняваме резултатите довечера. ние правим цялостно редом броене във всички секции в страната. Резултатите ще бъдат предоставени незабавно, откакто имаме всички протоколи. Това съобщи на ексклузивен брифинг на " Позитано " 20 ръководителят на Националния избирателен щаб на левицата Георги Свиленски.

Той акцентира, че от социалистическата партия се надяват резултатите от тяхното броене да съвпаднат с тези, които ще разгласи Централната изборна комисия.

Всички резултати от тези екзит полове оставяме на другите политически сили. Ние ще разясняваме резултатите, оповестени от Централната изборна комисия, добави Свиленски.

Той отхвърли да разяснява журналистически въпроси по отношение на възможна оставка на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Разбира се, че не сме обсъждали оставки в партията, защото не сме видели окончателните резултати. " В момента никой не може да каже какъв брой вървим. Преди да сляза една от организацията ни даваше 17 %, а третата 16 %. Позволете да не разясняваме ", съобщи още Свиленски.

Според данните на " Галъп ", ненадейно партията " ИТН " на Слави Трифонов се обрисува като втора политическа мощ, измествайки социалистическата партия от второто място.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР