Популярният испански журналист Гийем Балаге разкрива каква оферта е подготвило

...
Популярният испански журналист Гийем Балаге разкрива каква оферта е подготвило
Коментари Харесай

Контраофертата, върху която Лео и баща му ще трябва да мислят

Популярният испански публицист Гийем Балаге разкрива каква оферта е подготвило управлението на към в устрема си да го задържи. На процедура президентът Джосеп Мария Бартомеу дава опция на Лео в действителност да си тръгне като свободен сътрудник, само че след края на идния сезон. Предложението на клуба е за преподписване на контракта до лятото на 2022 година, като в него ще попада въпросната уговорка. Условието е аржентинецът да напусне Барса преди 10 юни.

Същата уговорка има и в настоящия договор, само че защото 10 юни мина, от “” изрично отхвърлят да пуснат огромната си звезда да замине в различен отбор. Меси и неговите юристи обаче се пробват да издействат разлъка без трансферна сума, базирайки се на удължаването на сезона поради пандемията. Според тях е редно и този период (10 юни) да бъде отегчителен във времето.

Бартомеу ще показа своята оферта на предстоящата си среща с бащата на Лео и негов сътрудник - Хорхе Меси. Тя би трябвало да се състои по-късно тази седмица. За идната пролет са планувани президентски избори в Барселона, което значи, че Бартомеу може към този момент да не е отпред на клуба, когато вероятно Бълхата си събере багажа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР