Популярната звезда от Комиците Руслан Мъйнов си купи къща в

...
Популярната звезда от Комиците Руслан Мъйнов си купи къща в
Коментари Харесай

ШОК! Руслан Мъйнов заживя край гробище

Популярната звезда от " Комиците " Руслан Мъйнов си купи къща в кв. " Орландовци " близо до гробищата. Той взе постройката за скромните 38 000 евро, само че влага още 20 000 за ремонт и строителни действия, научи HotArena.

" Така сбъднах фантазията си да имам къща в София като тази, в която съм израснал в родния ми град Измаил. Тя беше огромен, с необикновен двор и майка ми доста се грижеше за всичко. Сега аз върша същото - купих си косачка и имам всевъзможни принадлежности ", показа Руслан.

Когато е изтощен от актьорски превъплъщения, Руслан най обича да се занимава с градинарство - плеви, сади, и това доста го разтоварва. " Земята ми дава голяма сила. Докато живеех в апартамент, беше тъга за мен. Не ме е позор да се занимавам с развъждане на зеленчуци. Сега посадих лука, а преди време с един комшия гледахме пчели. Сега се отхвърлих от тях ", показа още Мъйнов.

Самият той с изключение на актьорско обучение има и диплома за стругар с три категории. " Мога да карам и трактор и съм го правил ", хвали се Руслан.
Деня на успеха той отпразнува с плана с патриотични песни с " Виво Монтана ". " Има отлив от това да обичаме страната си безусловно. Тези песни, които записахме, носят доста история, те самите са история ", сподели Мъйнов. В албума му има и особено написана от него ария за майка му - " Матушка ", написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР