Популярната готвачка Виктория Зайкова, за която наскоро стана ясно, че

...
Популярната готвачка Виктория Зайкова, за която наскоро стана ясно, че
Коментари Харесай

Голям обрат за Виктория от „Хелс Китчън“: След развода вдига сватба – Виж с кой:

Популярната готвачка Виктория Зайкова, за която неотдавна стана ясно, че се е развела, към този момент умерено може да отвори нова страница в живота си, тъй като сърцето й за малко бе свободно.

Вече повече от година насам тя е с нов другар, откакто публично се разведе с бащата на детето си. Не мина доста време преди пухкаваха червенокоска още веднъж да срещне любовта в живота си. И това се случило не къде да е, а по време на фотосите на риалити състезанието „ Мис Плюс сайз “, разкрива самата тя.

„ Той е от Търново, ние снимахме там. Така се срещнахме и повече не желая да издавам, тъй като има доста завистници. Ще кажа единствено, че съм щастлива и разтварям една нова, доста по-позитивна страница в моя живот “, споделя Виктория.

Към момента Виктория живее в Поморие, откъдето е, там работи като началник в огромен ресторант. Половинката й обаче към момента живее в Търново.

„ Нямам никакво желание да се местя от родния си град. Без море няма да мога да вирея “, споделя Зайкова и прибавя, че там, където има огромна и същинска обич, дистанцията няма по какъв начин да бъде спънка.

За новия мъж в живота на червенокосата дама се разбра, откакто тя показа фотография, на която целува незнаен господин. Това накара почитателите й да шушукат. Броени дни преди този момент обаче готвачката качи фотография на червен букет рози, а на ръката й акцент стана пръстен от бяло злато с елмаз. Това провокира мнения, че най- евентуално Виктория е побързала да каже „ да “ на новата си възлюбена, пише „ Телеграф “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР