Популярната 35-годишна певица Юлия Волкова още в юношеска възраст стана

...
Популярната 35-годишна певица Юлия Волкова още в юношеска възраст стана
Коментари Харесай

Драма: Юлия от "Тату" пребори рака, но абортира след побой от ревнив любовник

Популярната 35-годишна певица Юлия Волкова още в юношеска възраст стана международно известна в състава на групата "Тату " дружно с Елена Катина.

Но след разпада на дуета и началото на соловата си кариера момичето ненадейно изчезна, изоставяйки шоу бизнеса. През 2012 година Юлия бе диагностицирана с рак на щитовидната жлеза, за което тя описа в интервю-изповед за канала.


Наложило се да се прави интервенция, която се оказала неуспех. Хирургът засегнал със скалпела гласовите връзки и певицата изгубила най-важното за кариерата си - гласа си.
Тя изобщо не можела да приказва - единствено хрипала. За възобновяване на гласа ѝ се наложило да преживее още няколко интервенции в Германия и Япония, само че едвам след интервенция в Корея Юлия получила резултат. И досега тя приказва със усложнения, гласът ѝ постоянно изчезва. Все отново, както тя сама признава, да се пее е по-лесно, в сравнение с да се приказва, по тази причина певицата към този момент не има намерение да поставя кръст на кариерата си.


През 2019 година обаче имало рецидив на рака, Юлия обаче съумява да се оправи с него и този път. Драмата обаче не завършва. Певицата споделя, че тя била изчезнала от всички радари, когато почнала разказ с чужденец. Последвали четири години за нея и децата ѝ в Турция, които приличали на приказка, до момента в който всичко не тръгнало надолу.

Любимият на Юлия бил доста ревностен, тя пък била постоянно открита и общителна и това водило до кавги.


През 2019 година обичаният ѝ просто я атакува, до момента в който тя се разхождала дружно с децата. Счупил и челюстта на три места. Мъжът е голям висок и напомпан състезател, по тази причина на лицето на певицата след побоя не можело да се огледа без сълзи.

"Всичко стана доста бързо, за 10 секунди, озовах се на земята. До мен бяха децата, бавачката, всичко се случи през очите им. Минувачите се опитваха да го отхвърлен от мен... След това цялата бях в кръв и държах челюстта си в ръце, тъй като не можех да я държа по различен метод. Утешавах децата, не желаех да ги тревожа. Опитвах се да се усмихвам и им приказвах, че всичко е наред ", споделя Юлия Волкова.


След петчасова интервенция за възобновяване на челюстта певицата се срещнала с различен мъж, който я подкрепил в сложния миг.
Отношенията им се развивали отлично, до момента в който Юлия не схванала, че е бременна. Приятелят ѝ обаче живеел в Съединени американски щати и нямал никакво желание да се мести в Русия, а певицата пък не възнамерявала да напуща родината си.

Междувременно в света избухнала и епидемията с ковид, ситуацията е било мъчно откъдето и да го погледнеш.

Юлия тогава схванала, че въпреки и да обича децата, тя не желае да има трето дете и направила аборт.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР