Популярната 30-годишна моделка Емили Ратайковски винаги е впечатлявала с перфектната

...
Популярната 30-годишна моделка Емили Ратайковски винаги е впечатлявала с перфектната
Коментари Харесай

Ратайковски публикува откровени СНИМКИ 18+ след като призна за секс тормоз

Популярната 30-годишна моделка Емили Ратайковски постоянно е впечатлявала с съвършената си фигура. И е мъчно да се каже от нейната фотография, че единствено преди шест месеца тя роди първото си дете.



Месец след значимото събитие момичето стартира да се хвали с предходните си форми, предизвиквайки завистта на колежки и почитатели.

Емили избира да популяризира бански и домашни дрехи от личната си марка върху себе си. Затова този път тя сподели и кафяв бикини с щампа. Поразително е, че на една от фотосите талията на модела се оказа малко по-малко съвършена от преди, а в профил се появиха гънки. Дори това обаче не помрачи настроението на клиентите, които се любуваха на гледката оптимално.



Но хубостта на Емили й изигра жестока смешка. Онзи ден моделката описа по какъв начин по време на фотосите на видеото към песента на Робин Тик Blurred Lines пийнал изпълнителят на шлагера почнал да я тормози. Режисьорът на видеото спрял да снима, само че моделката не почнала скандал поради унижението, което била претърпяла. Освен това тогава никой не знаел за Емили и тя се страхувала от тормоз.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР