Поп певицата Мариана Попова чака второ дете от актьора Веселин

...
Поп певицата Мариана Попова чака второ дете от актьора Веселин
Коментари Харесай

Мариана Попова показа огромен корем

Поп певицата Мариана Попова чака второ дете от артиста Веселин Плачков. Това ще е трети правоприемник за нея и четвърти за половинката й. Слуховете, че изпълнителката чака бебе се появиха откакто се появиха папарашки фотоси, на които ясно се вижда големия стомах на брюнетката.

Към момента Попова обаче не е съобщавала радостната вест. Напоследък нейните изяви в обществената мрежа са главно рецензии към конкуренцията и риалити шоута, където не се сещат да я поканят. Очевидно певицата е криела корема си от самото начало, защото на нито една от фотосите, които е разгласила, не се вижда наедряването й. Едва ли обаче става въпрос за охранено коремче, считат клюкарите.



Благата новина за Плачков и Попова пристигна по време на тяхна изява. Артистичното семейство стана дипломат на идея, като предадоха 200 шлема за лекарите в Плевен УМБАЛ "Д-р Георги Странски ".

41-годишната Мариана роди преди 2 години щерка си Екатерина. От края на предходната година тя и обичания й заживяха родния за артиста Плевен и прекомерно евентуално съществена причина за промяната на местоживеене да е предстоящото бебе.

Снимки: Facebook, Мариана Попова

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР