Поп-кралицата Мадона беше „погребана“ от социалните мрежи след смъртта на

...
Поп-кралицата Мадона беше „погребана“ от социалните мрежи след смъртта на
Коментари Харесай

Погребаха Мадона вместо Марадона в Туитър - slava.bg

Поп-кралицата Мадона беше „ заровена “ от обществените мрежи след гибелта на аржентинския футболист Диего Марадона, който умря през вчерашния ден. Името й влезе в трендовете на Туитър.

Заради околните по изписване имена ползвателите на Интернет объркали името на певицата с това на футболната звезда. Така заваляват съболезнования за гибелта на 62-годишната музикална звезда. „ Почивай в мир, Мадона. Ти си вечно в нашите сърца. Легенда! “, „ Не мога да допускам, че Мадона е умряла. Тя е същински велика “ и така нататък, заоплакваха почитателите.

По-хитрите обаче започнаха да се майтапят с тези, които „ погребаха “ попзвездата простъпка и без време. Юзър с ника SoyShakiFan00 написа: „ Не знаех, че първото име на Мадона е Диего “. Други се пошегуваха, че певицата постоянно е играела добре футбол. Мнозина допуснаха, че тя ще бъде мощно удивена, в случай че влезе в Туитър и прочете по какъв начин поклонниците се простят с нея.

През октомври Мадона влезе в рейтинга на най-богатите бизнесдами в Съединени американски щати. Тя е на 40-о място с 550 милиона $ доходи за година. По-рано звездата пък разгласи, че си е направила тест за ковид и има антитела – т.е., изкарала е заболяването, без да разбере.

Източник: Monitor

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР