Поп фолк изпълнителят Антонио взе решение да дари костюма си

...
Поп фолк изпълнителят Антонио взе решение да дари костюма си
Коментари Харесай

Поп фолк звезда дарява костюма си от бала на нуждаещ се абитуриент

Поп фолк изпълнителят Антонио взе решение да подари костюма си от бала на момче в потребност.

Изгряващата звезда е подготвен да се сбогува с костюма от бала си и да го подари на абитуриент, който няма опция да си купи тоалет за бала, научи GlasNews.bg. Той разгласи това желание в обществените мрежи, а постъпката му същински трогна почитателите му. Снимката и обявата му провокираха вълна от мнения, лайкове, споделяния и поздравления.

" За следващ път сподели какъв брой огромно сърце имаш! Голям си освен на сцената, а и отвън нея. ", " Красиво нещо правиш. Евала! ", " Браво за самодейността! " - гласят част от мненията под обявата на Антонио.

През последните няколко години даряването на бални рокли и костюми на обществено слаби младежи се трансформира в благородна процедура. Вярваме, че постъпката на Антонио бързо ще откри почитатели.

" Здравейте другари, наближават баловете... най-важният и най-чаканият ден за един възпитаник. Връщайки се обратно си припомням какъв брой доста се вълнувах за моят бал... за моят специфичен ден. По този мотив желая да направя този ден още по специфичен за някой в потребност и да подаря моят костюм. За задачата ще нуждая се от Вашата помощ. Моля да се свържете с мен на персонално известие в случай че имате поради, някой в неравностойно състояние с цел да помогнем дружно. Нека усмихваме повече хора с цел да създадем света по красиво място! " - написа Антонио.

View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР