Понякога се случва дори на теб да стане ясно, че

...
Понякога се случва дори на теб да стане ясно, че
Коментари Харесай

Само за играчи! Ето как да се подготвиш за палава вечер

Понякога се случва даже на теб да стане ясно, че ще ти вържат, а? Ето какво и по какъв начин би трябвало да направиш, когато е повече от явно, че ще заровиш кокалчето си в нечия градинка тунайт!

Хигиенизация
Не просто да си теглиш душ за 3 минути, а да отделиш особено внимание на дъ литъл хироу! Също и на (к)анализационния отвор! На постоянно понамирисващите ти крайници! На отровните подмишници! На позаглъхналите ти от нечистотия ушни миди! На небляскавите си зъби! На подноктията си! Изобщо, най-малко пробвай да си безупречен!

Фигаро
Фигаро горе, Фигаро долу – с други думи, тегли един бръснач освен на лицето си, а и към скъпата паламарка, като не пропускаш топчурлята! Няма по какъв начин да се надяваш тя да те полигави порядъчно, в случай че ще й се постанова да плюе косми, нали?

Гуми
Не летни или зимни, а презервативи, естествено. Имай на разположение повече, в сравнение с си мислиш, че ще ти потрябват – няма да е гот да се постанова да тичаш до аптеката в единствения миг, когато тя по случайност се е овлажнила (да не повярваш!) в твоя непосредствена непосредственост!

Дрескод
Трябва доста добре да прецениш възможното място, където ще сте с мацката, даже това да е у тях! Ако сте на публично местенце, би трябвало да си съответно изглеждащ на ситуацията и компанията, без да се правиш на шут – в случай че не си привикнал да носиш примерно вратовръзка, не го прави – няма смисъл да се чувстваш неудобно, ‘щото това ще проличи. Имай поради, че би трябвало да се съобразиш най-много с въпросната дама – да, няма по какъв начин да предположиш по какъв начин тъкмо ще бъде облечена съответната вечер, само че без значение дали сте измежду други хора или не, тя подсъзнателно ще си ви показа като двойка и не върви тя да е елегантна, а ти прошляк, или тя по-кежуъл, а ти – излъскан като за женитба.

Мярка
Колкото и за огромен пияница да се имаш, дефинира си строго какъв брой да изпиеш, в случай че ще клатиш тая вечер. И никога не прекрачвай границата, в случай че напълно не се сдухаш и решиш от ебанска да го превърнеш в пиянска нощ!

Дъвка
Няма да ти обясняваме, просто постоянно може да ти потрябва още една доза пресен мирис. Може да заместиш с ментови дражета.

Финикийски знаци
И освен знаци, а и самите банкноти. Винаги нещо се постанова, не се поставяй в обстановка да се постанова да се оглеждаш за заем или да търчиш да издирваш банкомат. Което пък значи, че би трябвало да имаш по себе си положително леговище за парите (а не да ги изръсваш мегапиян от портмонето си по улиците, както сме правили нееднократно ние).

Резерва
Това на дамите може и да им прозвучи гадно, но постоянно си имай на разум нещо за запаса, в случай че внезапно навитачката проумее какъв брой си „ доУен, ужасяващ и безсърдечен вид “! Може да е някоя, с която сте се прецизирали, че може и да се чуете въпросната вечер (ако е по този начин, изключи звука на телефона си, в случай че нещата с номер 1 тръгнат да стават, че ще е кофти да се обясняваш на другата, до момента в който си сред два разтворени крака).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР