Понякога на добрите хора се случват лоши неща, и на

...
Понякога на добрите хора се случват лоши неща, и на
Коментари Харесай

12 ефикасни начина да изчистим лошата си карма

Понякога на положителните хора се случват неприятни неща, и на неприятните хора - също. И за жалост не можем да си разбираем за какво не ни върви или в избран интервал от време не сме по този начин щастливи, както ни се желае.

Дори и да знаем, че го заслужаваме и че не сме създали нищо, с цел да заслужим. И ето тогава идва най-простичкото пояснение - това е неприятна карма. Нали? Няма различен вероятен отговор.

Днес ще ви предоставим 12 ефикасни метода, посредством които можете да се избавите от неприятната карма.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Но първо дано да разберем изцяло и вярно какво в действителност е кармата?

Карма на санскрит значи „ действие”. Тя е като еквивалент на закона на Нютон, че „ Всяко деяние има своето противодействие”. Когато приказваме или вършим нещо, ние провокираме мощ, която реагира на нашите дейности, дружно с тях.

Тази отвръщаща мощ може да бъде променяна и даже прекъсната, макар че множеството хора, едва ли биха могли да го сторят. Този закон за повода и следствието не е наказване. Човек не може да избяга от следствията от своите дейности, той ще пострада от тях единствено тогава, когато моментът в действителност назрее задоволително.

Ако продължи да попречва на това „ възмездие’ да пристигна със своите дейности, то тогава той може да отсрочи сбъдването на кармата си, за миг, в който изискванията са подобаващи за това.

Ако човек успее да отсрочи кармата си до момента в който е жив, то той може да усети въздействието ѝ във етапа сред гибелта и идващия си живот. Или може да изчака още един живот, през който да се доразвие изцяло, с цел да може след това да си извади поука и да извлече същинската ѝ просветителна стойност.

От друга страна, човешкият живот може да бъде толкоз празен и загубен, че полагащите му се благословии да не могат да бъдат изпълнени в идващ живот или на по-късен стадий. Всички тези случаи попадат в графата “изчакване на по-добър миг или живот”.
 Thinkstock
Кармата и законите на кармата са неща познати от хилядолетия. Неща, на които не обръщаме внимание, поради забързаното вълче всекидневие, в което се опитваме оцелеем. Разберем ли, обаче, по какъв начин да употребяваме обикновеният закон за кармата – ще подобрим фрапантно качеството си на живот. Казвам това изказване и съм сигурен в него, тъй като съм го изпитал и не преставам да го изпитвам на гърба си. Именно този привидно елементарен закон изяснява всичко, което ни се случва по най-елементарният метод. Точно този закон изяснява за какво някои хора се радват на благополучие, обич и успокоение, а други претърпяват злополуки, страдат от заболявания или съвсем постоянно са част от някаква гнусота.

Законът за кармата е прочут на човечеството от хиляди години и в действителност е доста елементарен:

Това, което правиш на другите се връща назад при теб.

Всички българи са чували поговорките: „ Каквото почукало – това се обадило “; „ На каквото си постелиш – на това ще легнеш “ и „ Каквото посееш – това ще пожънеш “, само че никой не е осъзнал, че точно ние самите сме съдиите на самите себе си.
 Thinkstock
Ако физическото или психическото принуждение, лъжите, изневерите, вътрешната завист, желанието за отплата и други са част от живота ти, то законът за кармата подсигурява, че ще изпиташ същото върху себе си, до момента в който се научиш да се държиш с ближните по този начин, както искаш и те да се държат с теб.

Кармата може да се прояви секунди откакто е към този момент породена, или след време в този живот (прераждане) или което и да е от възможните ни бъдещи прераждания. Душата (нашата същинска същност) постоянно помни цялото ни минало, до момента в който физическия разсъдък (мозъка) е стеснен единствено до сегашното прераждане.

Къде работи законът на кармата?

Закона за кармата работи за това, което предизвикваме на безусловно всички същества – животни, растения, минерали, планети, същества оттатък физичната сфера, хора. Законът за кармата е годен за:

– всички наши действия;
– думи;
– мисли;
– страсти / усеща.

Много хора си мислят: „ Това, което си мисля си е моя работа. “ и „ Това, което съм направил и ми се е разминало е минало-заминало “. Голяма неточност! Всичко е сила и трептения и нашите мисли и страсти се популяризират в пространството както радиовълните. Докато дейностите ни са лимитирани до обсега на физическото тяло, нашите мисли и страсти засягат цялото ни обграждане и въздействат върху държанието и постъпките на заобикалящите ни.
 Thinkstock
Силните негативни мисли и страсти предизвикват „ замърсяване “ на обкръжаващата ни среда (метафизична схваща се) по същия метод, както химикалите предизвикват замърсяването на въздуха.

Това, че не виждаме и не усещаме следствията от нашите мисли и страсти, не анулира кармата, която предизвикваме и посяваме. Силата на мозъка е неведнъж по-голяма от тази на физиката ни, както и метафизичната сила спрямо физическата.

Това са просто разнообразни измерения. Именно заради тази причина, следите оставени от насилствените мисли и усеща, са доста по-трайни и мощни. Такива следи могат да останат в прочувственото и причинното тяло на човек за хилядолетия.

Вижте всички 12 ефикасни метода по какъв начин да почистим неприятната си карма в нашата изложба ТУК.

––––>>> Към всички препоръки!
 Thinkstock
Още забавни и потребни публикации, които да прочетете:
Как въздействат ретроградните планети на нашата карма? Някои особености на кармичните връзки Каквото ми мислиш, това да те стига Чадъра си забравих, нека не завали Благодаря, възвеличавам те, пущам те
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР