Понеделник сутрин. Часът е малко след 6.30 часа. Ден след

...
Понеделник сутрин. Часът е малко след 6.30 часа. Ден след
Коментари Харесай

Варна откри Лято 2023 в смрад и боклуци на Алея първа

Понеделник заран. Часът е малко след 6.30 часа. Ден откакто министърът на туризма доктор Илин Димитров разгласи сезон Лято 2023 за открит. Крайбрежната алея във Варна осъмва за следващ ден с пръснати отпадъци и остатъци от гниеща храна. Гларусите пируват с предчувствие на нарастващия туристически разпад.

Край архитектурната грациозност на тогавашните Морски бани, през днешния ден заведения за хранене, настъпваш миди, изстискани лимони, торбички, хартии и какво ли още не, демонстрира инспекция на Moreto.net Липсват единствено плъховете, само че и това ще се случи, в случай че виновните институции, администрация, концесионер не вземат неотложно отношение.

Гнойна рана, която всеки екскурзиант решил да посрещне изгрева и да се наслаждения на здравословните йодни пари в ранната заран, ще може персонално да види и да се запита:

Как по този начин хранителни боклуци се събират в торби и се хвърлят в края на работния ден пред заведенията за хранене, на самата Крайбрежна алея във Варна?

Как по този начин 2 дни по-рано, в събота, гледката бе същата, а часът късно в 10.00 ч. Боклукът се разнасяше по алеята и бе същински бюфет за изгладнели гларуси и кучета.

Как спят в този миг всички, които са виновни за тази нелицеприятна и евентуално рискова за плъзване на болести панорама.

Ще се питат, питат тези туристи, пък ще снимат, ще пишат. Да опишат на целия свят по какъв начин наподобява морската перла, туристическа Варна при започване на Лято 2023.

Само не им казвайте, че гларусите са отговорни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР