Понеделник е денят на голямото завръщане след дългия уикенд около

...
Понеделник е денят на голямото завръщане след дългия уикенд около
Коментари Харесай

Трафикът в Пазарджик е спокоен

Понеделник е денят на огромното завръщане след дългия уикенд към Гергьовден, само че най-малко в Пазарджик трафикът остава извънредно спокоен, даже мързелив. Повече коли има по шосето от Автомагистрала " Тракия ", както и по входно-изходните булеварди " Пловдивски " и " Царица Йоана ". Не е като без никак и по пътищата от Септември и Велинград-Варвара, само че за тапи и дума не може да става. 

По-рано денем придвижването в действителност беше много интензивно. За обезпечаване на сигурността в Пазарджишки район са обезпечени спомагателни полицейски екипи, заяви за Мирослав Стоянов, представител на ОД МВР-Пазарджик. Екипи е имало в пазарджишкия сектор на магистрала„ Тракия ”, по основните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик-Панагюрище, Пазарджик-Пещера-Батак, Варвара-Велинград и по пътищата към курортите. 

В града е елементарно да се откри място за паркиране, тъй като " Синята зона " и през днешния ден е безвъзмездна. Това не пречи на мнозина да стопират и паркират както си знаят - табиет, който мнозина цветисто съпоставят по този начин: " Спира като шейх - камилата си в пустинята ".

В Пазарджик патрули на " Пътна полиция " има на нормалните места. Спират, ревизират - нека да нямате неплатени санкции, че можете да останете краткотрайно без брошура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР