Понастоящем пазарът на криптовалути демонстрира стабилна инерция, като повечето проекти

...
Понастоящем пазарът на криптовалути демонстрира стабилна инерция, като повечето проекти
Коментари Харесай

Ето кои криптовалути да избягвате следващата седмица

Понастоящем пазарът на криптовалути показва постоянна инерция, като множеството планове демонстрират позитивни седмични облаги. 

На фона на тази оптимистична атмосфера рационалните крипто трейдъри могат да усъвършенстват резултатите си, като се пазят от свръхпокупки на криптовалути.

Следователно осъществяването на изчерпателен разбор благодарение на знаци като показателя на относителната мощ (RSI) и разнообразни механически и фундаментални фактори може да обезпечи скъпи прозрения за търговията. Имайки поради това, бяха избрани три криптовалути, които да избягвате през идната седмица, въз основа на данни от CoinGlass.

Изборът за тази седмица взема поради най-вече RSI в дневни и седмични времеви рамки. В резултат на това се предлага да не се търгуват следните криптовалути през идния интервал: Bonk (BONK), Holo (HOT) и TraderJoe (JOE).

Bonk ( BONK )

Избягването на Bonk (BONK) през идната седмица е целесъобразно заради сегашния ѝ статус на една от най-прекупените криптовалути. Bonk, предлагана на пазара като първата монета на тематика кучета на Solana ( SOL ), показва 24-часов RSI от 79.78 все още на писане на публикацията, а 4-часовата времева рамка демонстрира 2.5.

Bonk може да се похвали с солидно циркулиращо предложение от 60 трилиона BONK, което е общоприета характерност на меме монетите.

Възходът на Bonk, считана за водещ съперник на Етериум ( ETH ), е незабравим. Въпреки това, търсенето му, движено най-вече от спекулации, може да не е стабилно в дълготраен проект, което евентуално може да докара до корективна фаза за вложителите.

Holo (HOT)

Holo действа като платформа, предопределена за хостинг на децентрализирани приложения, употребяващи Holochain. Въпреки това токенът HOT не е родният актив на Holochain, а по-скоро ERC-20 IOU токен, очакван за назад изкупуване при стартирането на родния токен.

Ето за какво се предлага нараснало внимание на търговците, които работят с тази IOU версия, която по своята същина носи спомагателни опасности.

Към момента на писане на публикацията HOT се търгува на цена от $0.002119, което алармира за положение на свръхпокупка както в дневните, по този начин и в седмичните времеви рамки. RSI на токена демонстрира 85.98 за последните седем дни и 77.59 за 24 часа. Въпреки това инерцията му остава “ ” в границите на 4-часовата времева рамка.

TraderJoe (JOE)

Междувременно родният токен на TraderJoe, JOE, е измежду криптовалутите, които се предлага да се заобикаля да се търгуват през идната седмица.

JOE стана очевидец на нараснало търсене заради разрастващата се DeFi екосистема на Avalanche ( AVAX ). TraderJoe действа като децентрализиран продан и се откроява като един от най-популярните и добре капитализирани протоколи на Avalanche.

Скокът на протокола в обща заключена стойност (TVL) се отрази в представянето на неговия токен. Към момента на правене на публикацията JOE се прави оценка на $0.629, отбелязвайки 66% нарастване през последните 24 часа.

Въпреки това JOE също по този начин наподобява мощно прекупен както при дневната, по този начин и при седмичната оценка, като стойностите на RSI са при 82.6 за седмицата и към 78.4 за деня.

Заключение

Въпреки тези прозрения, е значимо да се означи, че всяка от гореспоменатите три криптовалути, които би трябвало да се заобикалят през идната седмица, към момента може да покаже мощно показване на волатилния и непредсказуем пазар на криптовалути.  

Стойността остава субективна, а спекулативните сили могат да тласнат цените, пазарната капитализация и класациите нагоре, противопоставяйки се на упоменатите индикатори.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР