Помощникът на Юрген Клоп Пепин Линдерс сподели, че би бил

...
Помощникът на Юрген Клоп Пепин Линдерс сподели, че би бил
Коментари Харесай

Асистентът на Клоп: Бих бил горд да го наследя

Помощникът на Юрген Клоп Пепин Линдерс показа, че би бил горделив да наследи немския експерт отпред на Ливърпул един ден, само че и акцентира, че тази тематика не спри на дневен ред.

Холандецът е част от екипа на Клоп още от идването на харизматичния треньор на "Анфийлд " през 2015-та година, като се изключи къс престой през 2018-та година отпред на тима от родината му НЕК Ниймеген.

Линдерс е считан за извънредно значима част от екипа на Клоп, който изведе "мърсисайдци " до тримуфа в Шампионската лига и е на път да докара и до спиране на отрицателната серия от 30 години без купа от Висшата лига. Самият холандец обаче мисли единствено и само за сегашното, без да се впечатлява от спекулациите по отношение на това дали ще наследи Клоп.

"Тези клюки ме карат да се гордея, само че това не е реалистично, тъй като това нее значимо в сегашния миг. Единствената ми цел е да подкрепя Юрген в построяването на този страховит план ", показа Линдерс.

"Юрген е измежду най-важните хора в живота ми, защото той ми даде опцията да повеждам подготвителния развой на първия тим и да съм толкоз във вътрешността в методологията на тренировките ".

"Това е моят живот. Изпитвам пристрастеност към клуба и се усещам привилигерован да работя с толкоз въодушевени сътрудници. Подобно възприятие, каквото изпиваме сега, може би няма да бъде налице на никое място до края на животите ни ", приключи пламенната си прослава младият експерт пред британското издание "The Atheltic ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР