Помощник-треньорът на Миньор Перник - Тони Евтимов, сподели мнението си

...
Помощник-треньорът на Миньор Перник - Тони Евтимов, сподели мнението си
Коментари Харесай

Тони Евтимов: Боли ме от всичко, което се случва в Миньор

Помощник-треньорът на Миньор Перник - Тони Евтимов, показа мнението си за протичащото се в клуба пред уеб страницата на " чуковете ". Наскоро перничани се разделиха с треньора Христо Янев и шефа Велизар Димитров. 

" За почитателите Миньор е вяра, а стадиона храм!

За мен Миньор е живота ми, а стадиона дом!

Израснах в този клуб, развивах се и работя за него. За миг не съм си помислял, че моя живот няма да бъде обвързван с Миньор.

Боли ме от всичко, което се случва в последните дни. Граденото с години е напът да се унищожи за момент.

Защо???

Защо допуснахме да бъде обиждан и потиснат човек, работещ доста? Работещ с душа и сърце. Професионалист до мозъка на костите си и предан на 100%. Той идваше първи на стадиона и си тръгваше финален. Единственото му предпочитание беше да направи от нашия клуб друг от общоприетото в България. Устойчив във времето клуб. Даде късмет на най-вече млади футболисти с капацитет за развиване. Логично обаче е, че като са млади психита им да не е оптимално устойчива и предстои на подсилване с времето.

Нормално е да прегорят под напрежението, основало се към клуба и почнало по време на мача в Добрич (беше едвам втория за сезона), а може би още преди този момент. Принос за това напрежение бяха и не дребното мачове незаслужено изгубени, с помощта на преднамерено съдийство. Под подобен напън от разнообразни страни тимът ни не можа да покаже по този начин мечтаното от всички ни равнище. Ние треньорския щаб също допуснахме неточности. Момчетата, които демонстрираха, че могат да устоят са Венци и Веско. Важна роля можеха да изиграят Божидар и Анди. Да, но не! Оставихме ги да си тръгнат… Много положителни футболисти и хора са!

Кому от нас обичащите Миньор бе нужно това?

Защо атакуваме хора, работещи за багото на нашия клуб? Защо нападахме управителните фактори, опитващи се да подсигурят нужните средства за естественото битие и работа на обичания ни тим? Кой печели?! Защо не ценим положителните и работещи хора? Тези, които желаят тим с бъдеще.

Щастлив съм, че имах опцията да работя с неповторими хора като Христо Янев и Владо Манчев!

От всеки треньор, с който съм работил, а те не са малко, научих доста и получих положително отношение. Работата ми с този екип беше друга, беше несравнима. В тяхно лице имах достойнството да видя същинска отдаденост и професионализъм.

Велизар Димитров ми е доста добър другар. Познавам манталитета му, метода му на мислене и това което искаше да реализираме. Уви, пречупихме го. Загубихме за идеята и него!

Лесно е да сочим с пръст, да подлагаме на критика и да даваме оценки на другите. Хубаво е обаче рецензията да е градивна, а не плод на страстите и демонстриране на его.

Никога в професионалния си живот не съм си разрешавал да обидя, да подлагам на критика или да давам отговор на обидите и рецензиите отправени към мен. Искам обаче да защитя хората, работещи на стадиона. Не, те не са хрантутници! Всеки от тях прави доста повече от работата, за която е назначен с цялото си сърце в името на Миньор.

Както желаете по този начин ни наричайте, само че с ръка на сърцето желая да знаете, ние даваме здравето си, освен страсти за този клуб. Ще продължим да го вършим до момента в който „ идеята Миньор “ има потребност от нас!

Били сме в клуба в най-тежките му моменти. Тук сме и в този момент. С Емо Варадинов, Виктор Райчев и останалите няма да се откажем от това – Миньор да го има!

Подкрепата Ви е значима за нас, само че тази безкористната, идваща от сърцата Ви!

Лично аз ще поддържам тима, поради който бие сърцето ми постоянно! Било като част от екипа, работещ за него, било като почитател.
Отборът, почитателите и стадионът – това е моя свят. Нека създадем по този начин, че този свят да съществува и след нас!

С голямото си почитание благодаря на всеки съдействал с положително за тима на сърцето ми. “

С почитание Тони Евтимов! ", написа експертът в уеб страницата на перничани. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР