Помните ли пловдивския таксиджия Николай Чучулски? Преди няколко години шофьорът

...
Помните ли пловдивския таксиджия Николай Чучулски? Преди няколко години шофьорът
Коментари Харесай

Бесният таксиджия отново в атака: Опита се да избута жена от пътя, тя се обади на 112

Помните ли пловдивския таксиджия Николай Чучулски? Преди няколко години водачът съумя да докара до нервозен срив пловдивчанка. Това е същият оня таксиджия, който беснее и назовава останалите водачи на пътя мъртъвци, оповестява " Трафик ".
За страдание обаче въпросният таксист продължава да вилнее по пловдивските улици, а споменът за него изплува с помощта на упорството му да всява ужас - освен измежду клиенти, а и измежду водачите по пътищата.
Таксиджията засякъл жена на пътя, а по-късно се опитал да я избута от лентата, в която кара, до момента в който е скочил върху клаксона. Сетне в Тунела той влезнал в насрещното, разбутвайки целия трафик. Тя, несъмнено, записала номера на таксито, а по-късно се натъкнала на шокиращите разкрития, че въпросният водач Чучулски не за първи път е в нарушаване.
" Същата кола - същият водач. Останах потресена по какъв начин е допустимо този човек към момента да е на пътя ", разяснява дамата.
Вчера /04.04.2018/ дамата се движила с автомобила си по бул. " Цар Борис III Обединител " в посока от колелото на Панаира към хотел Тримонциум в Пловдив. Преди тунела имало спрели коли в междинна лента, което предиздвикало дамата да пусне ляв мигач, с цел да се престрои в лява лента.
" Най-спокойно изчаках да минат всички коли и да се уверя, че няма да засека никой. В момента, в който започнах лявата маневра, внезапно от най-дясна лента от спирката преди Тунела в най-лява, без мигач, се появи таксиметрова кола, която стартира да свири и да се пробва да ме избута от лентата. Аз се разтреперих, тъй като помислих, че блъснаха човек, в случай, че нито аз бях в нарушаване, нито имаше други коли, а таксиметровият водач беше натиснал клаксона докрай и не го пускаше! Изведнъж се оказах сред две коли, като таксиметровият водач продължи да се пробва да ме избута към другата, с цел да се ударя в нея. Не знам по какъв начин съумях да се върна в лентата, без да се ударим, и когато влязохме в Тунела, таксиметровият водач стартира да кара в насрещното, защото аз бях в лява лента, а той държеше да ме избута от пътя. Другите коли започнаха да му свирят и премигат, само че той не се прибираше ", споделя втрещената от държанието на водача пловдивчанка.
Тя извадила телефона, само че съумяла да запише само регистрационния му номер " РВ 6474 ". След това спряла колата, тъй като треперела цялата, и се обадила на 112, а от там я посъветвали да отиде до някое районно ръководство.
" Преди Тунела би трябвало да има и камери, тъй че дано да се вземат тези записи и индивидът да си получи заслуженото. Не е обикновено да караш по този метод и да плашиш хората. Ами в случай че бях некомпетентен водач и се паникьосам? В Тунела, с 4-лентов път и цялостно с коли, щяхме да станем на меле всички ", разяснява пловдивчанката.
Старият познайник на ДАИ Николай Чучулски продължава да вилнее по пловдивските улици, а пострадалата немее по какъв начин е допустимо след установени нарушавания, подобен човек да продължава да упражнява специалността си зад кормилото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР