Помните ли Лудия Майк Хюз, който в края на ноември

...
Помните ли Лудия Майк Хюз, който в края на ноември
Коментари Харесай

Плоскоземецът с ракетата сега планира да се самоизстреля през февруари

Помните ли Лудия Майк Хюз, който в края на ноември оповести, че възнамерява да се самоизстреля с ракета, с цел да потвърди, че Земята е плоска? Всички знаем какво се случи тогава – американските управляващи порязаха упоритостите му, тъй като няма позволение да организира изстрелване от обществена територия.

Сега по данни от Facebook страницата му Хюз е по-подготвен – има си нова ракета, намерил е частен двор, с цел да не може никой да му забрани да се изстреля, ракетата ще лети отвесно (без да прелита над публични места) и ще би трябвало да доближи до височина към 10 километра, откъдето ще търси дали Земята има кривина или не. Изстрелването ще бъде предавано онлайн, само че единствено за платена аудитория. Хюз предизвестява, че е наел охранители, които ще стрелят по всеки дрон или снимачен уред, който се опита да влезе в територията му. 

И до момента в който мнозина му се смеят, а плоскоземците се надяват Хюз да обори вечно глобуса, някои хора са се поразровили в предишното на чудака. Оказва се, че този човек май не е чак толкоз пореден в плоскоземните си вярвания, колкото наподобява на пръв взор. Навремето е вярвал като всички останали хора, че Земята е кълбовидна. Едва откакто дълги години е търсил спонсор за рисковите си преживявания и най-после е намерил подобен в лицето на Research Flat Earth, чак тогава прегърнал плоскоземието

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР