Ползвателите на мрежата бяха озадачени от предаването на живо на

...
Ползвателите на мрежата бяха озадачени от предаването на живо на
Коментари Харесай

Шаш! Какво прави тази журналистка по време на живо включване ВИДЕО

Ползвателите на мрежата бяха озадачени от предаването онлайн на белоруската телевизия СТВ, по време на което журналистката Елена Козлова непрекъснато заекваше и правеше прекомерно дълги паузи.

Някои консуматори подозират, че момичето е пияно.

„ Имам възприятието, че се е напила тъкмо по време на репортажа, към края дето съвсем не падна “, споделя консуматор на YaRu.

"В последна сметка, Нова година е. Простимо ", сподели Барух Цукерман.

В същото време доста коментатори допускат, че по време на излъчването Козлова се е почувствала неразположение или просто се вълнува.

"Какво се притесняваш момиче? Може би просто се тормози " , сподели Ацеtон.

"Тя се разболя ... " - сподели nikitka1993.

"Инсулт? " , предложи консуматор Юджийн.

"Човек се тревожи, допускам, за пръв път в ефир. Пулсът отиде на 120-130. Трудно се диша, сърцето изскача. Буквите скачат пред очите. Не схваща изобщо какво прави, само че самоуверено се удържа с последни сили " , написа Andy Andy.

Впоследствие служителката на СТВ Вероника Гришкова написа във Фейсбук, че на Козлова ѝ станало неприятно по време на излъчването.

"Това е ексклузивен случай. Рядко се случва, само че никой не е застрахован. Момичето за пръв път излезе в ефир онлайн. От неспокойствие ѝ се подвигна кръвното “ , сподели Гришкова. Според нея след предаването журналистката изгубила схващане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР