Полузащитникът Томас Партей е под въпрос за следващия мач на

...
Полузащитникът Томас Партей е под въпрос за следващия мач на
Коментари Харесай

Томас Партей под въпрос за следващия мач на Арсенал

Полузащитникът Томас Партей е под въпрос за идващия мач на Арсенал от Висшата лига, откакто не съумя да вземе присъединяване в дуела на националния тим на Гана с Ангола от квалификациите за Купата на африканските народи в понеделник. 29-годишният Партей остана на пейката по време на целия мач в Талатона, който приключи 1:1. През предходната седмица халфът игра цялостни 90 минути при успеха с 1:0 над същия конкурент в Кумаси. 
 Арсенал и Сака съвсем са се разбрали, заплатата на крилото ще се усили над четири пъти Арсенал и Сака съвсем са се разбрали, заплатата на крилото ще се усили над четири пъти
" Томас имаше дребен проблем преди мача. Сметнахме, че ще бъде прекомерно огромен риск, в случай че стартира като титуляр ", сподели старши треньорът на Гана Крис Хютън след дуела с Ангола. Той обаче не уточни какъв тъкмо е бил казусът на полузащитника, само че по време на лагера на ганайския народен тим Партей беше съпровождан от доктора на Арсенал Саймън Мърфи. Партей игра в 30 от 39 мача за Арсенал този сезон, само че през февруари пропусна две срещи поради контузия в гърба. Следващият дуел на " артилеристите " е в събота, когато одобряват отбора на Лийдс Юнайтед.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР