Полузащитникът на ЦСКА Амос Юга коментира представянето на армейците“ в

...
Полузащитникът на ЦСКА Амос Юга коментира представянето на армейците“ в
Коментари Харесай

Амос Юга: Искаме да сме шампиони на България, а не на зимната подготовка

Полузащитникът на ЦСКА Амос Юга разяснява представянето на „ армейците “ в контролите на лагера в Турция. Днес футболистите на Саша Илич загуба с 1:3 от австрийския ЛАСК Линц.

" Играхме против доста сериозен тим. Първите 10 минути беше мъчно, тъй като не знаехме по какъв начин да пресираме. След това бяхме на по-добро равнище. Имахме обстановки, бяхме по-агресивни, макар че получихме два гола. Първите 15 минути бяха сложни за нас, само че във футбола, когато имаш опция, би трябвало да вкараш, само че ние не успяхме.

Всички сме удовлетворени от лагера, искахме да играем против съществени противници. Искаме да сме първенци на България, а не на зимната подготовка. Това е най-важното. Добре е в този момент да губим, тъй като няма да се отпуснем при започване на полусезона. Помните какво стана предходната година. Не е добре да губим, би трябвало да печелим, само че по този начин се вижда къде са ни грешките и да ги оправим. Не сме удовлетворени от загубата, само че би трябвало да знаем, че това не е шампионата, а ние желаеме да сме първенци.

Ще опитаме да сме пред Лудогорец. Трудно се става първенец, едвам по средата на шампионата сме, имаме още доста мачове. Най-важни ще са първите срещи, тъй като в случай че загубим точки, Лудогорец ще се възползва от това. Трябва да се фокусираме върху себе си. Ако играем както през есента, имаме своите шансове. Ако вършим неточности, ще бъде доста мъчно ", съобщи Амос Юга.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР