Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро даде интересно интервю за Milannews.it

...
Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро даде интересно интервю за Milannews.it
Коментари Харесай

Кампаняро: Излизаме пределно мотивирани в реванша с Милан

Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро даде забавно изявление за Milannews.it преди реванша с Милан от 1/16-финалите в шампионата Лига Европа.

Българският първенец загуби първата среща на родна земя с 3:0, а през днешния ден ще се изправи против “росонерите” на ‘’Сан Сиро”. Кампаняро, който преди години игра в Италия за тима на Верона, в този момент се връща на прочут за него стадион.

MN - Campanharo: " Il Milan può arrivare in fondo all'Europa League. Suso mi ha impressionato, Kakà il mio id... https://t.co/HY5TCfE1A6
— MilanNews.it (@MilanNewsit) February 22, 2018
“Очаквам добър мач за нашия тим. Знаем, че допуснахме неточности в първия дуел, които най-после ни костваха много. Позволихме да ни вкарат гол в края на двете полувремена, а също по този начин направихме дузпа.

Сега знаем, че ни следва следващ сложен мач, само че ще бъдем по-концентрирани и ще играем нашата игра. Трябва да излезем с високо вдигната глава след мача.

Няколко италиански публицисти ми се обадиха, с цел да ме попитат какво се е трансформирало в Милан през последните месеци. Промяната е в подготовката на тима. В България видяхме силата на Милан. Трябва да играем нашата си игра, а най-после ще забележим какъв ще бъде резултатът.

Когато мога, виждам италиански футбол. Съжалявам за тима на Верона. Това е клуб, който доста одобрявам. Надявам се, че отборът ще се избави от изпадане. В момента са в доста деликатна обстановка, само че мисля, че ще се оправят.

Играх във втора дивизия във Франция, където направих доста добър сезон. Тогава ми се обадиха от управлението на Лудогорец. Показаха ми, че са доста правилни. Имаше опция да влезем в Шампионската лига. През миналата година успяхме да го създадем и това беше от огромна изгода за нашите футболисти. Видях структурата в клуба и съм благополучен, че съм тук.

За нас е спомагателен тласък да играем на “Сан Сиро”. Трябва да дадем 100% от нашите благоприятни условия и да бъдем пределно стимулирани.

Футболистът на Милан, който ме впечатлява най-вече? За мен Сусо е доста мощен състезател. Преди срещата сред двата тима изгледахме доста клипове, от които останах много впечатлен.

Според мен “росонерите” могат да доближат до финала в Лига Европа. Отборът е във форма и има положителни футболисти. Напълно допустимо е да завоюват купата.

Италианският футбол ми харесва доста и бих се върнал в Италия на драго сърце. Сега обаче би трябвало да се съсредоточвам върху представянето си в Лудогорец”, приключи Кампаняро. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 22 февруари  Милан 22:05предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР