Получихме един вариант на коалиционното споразумение тази сутрин. В него

...
Получихме един вариант на коалиционното споразумение тази сутрин. В него
Коментари Харесай

Коалиционното споразумение вече е на Позитано 20

Получихме един вид на съдружното съглашение тази заран. В него има нанесени някои корекции от предходния.

Това заяви във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Преговорите за държавно управление са към края си, остава разпределението на постове
Преговорите за сформиране на съдружно държавно управление сред " Продължаване смяната ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ реализираха не с...

Тя посочи, че работните групи още веднъж ще го прегледат по политики още през днешния ден. След като хората на Българска социалистическа партия го обсъдят, ще го върнат дружно със своите хрумвания за допълнения.

" Всички да седнем по едно и също време да изясним противоречивите въпроси, а не да си препредаваме един на различен промени в съглашението. До този миг Политическа партия не са ни поканили на такава обща среща и до този миг знаем, че ще подписваме настрана ”, сподели пред публицисти Нинова.

Партиите от бъдещата коалиция са удостоверили, че планът за съдружното съглашение е на финалната права. Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков съобщи, че оптимистичният вид е в петък да вземе проучвателния мандат за сформиране на кабинет и в границите на 7 дни да го върне на президента.

 
Не сме коментирали имена и постове, безапелационна е Нинова
Като завършваме писменото съглашение, тогава ще обсъждаме постове, министри и имена. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР